ASUS ZenFone 6 apare deja sub formă de prototip, cu breton "picătură", cameră triplă

1.462 ori
<b>ASUS ZenFone 6 apare deja sub formă de prototip, cu breton "picătură", cameră triplă</b>Odată cu lansarea lui OnePlus 6T pe 29 octombrie vom declara oficial închis sezonul lansărilor de flagship-uri pe anul 2018. Vom începe să ne gândim la flagship-urile din 2019 şi startul a fost deja furat de Samsung cu multe scăpări de Galaxy S10.

Odată cu lansarea lui OnePlus 6T pe 29 octombrie vom declara oficial închis sezonul lansărilor de flagship-uri pe anul 2018. Vom începe să ne gândim la flagship-urile din 2019 şi startul a fost deja furat de Samsung cu multe scăpări de Galaxy S10. În completarea lor vine azi o galerie surprinzătoare cu prototipuri de ASUS ZenFone 6.

Telefonul a apărut în câteva versiuni în fotografii publicate de Slashleaks. În câteva îl vedem pe ZenFone 6 cu un breton tip "picătură de apă", cel inaugurat de Oppo în ultima lună şi apoi replicat pe multe alte handset-uri, inclusiv unele Huawei. Privim cu precauţie scăparea, mai ales că pe ecran apare wallpaper-ul de pe ZenFone 5. În spate observăm o cameră triplă dispusă vertical şi clasicul pattern cu cerc concentric în jurul scannerului de amprente.

Mă miră totuşi că acesta nu este integrat în panoul de display. O altă variantă de ZenFone 6 îi prezintă "bretonul" integrat în dreapta sus, o bizarerie dacă mă întrebaţi pe mine. Simetria e cheie în ziua de azi şi nu cred că ASUS ar riscă aşa ceva. Mai vedem şi variante cu cameră duală în spate, de culoare neagră şi cu corp rezistent la apă, aşa cum stă scris pe ele (waterproof).

Telefonul mai apare şi pe alb, cu un spate mat şi cu un decupaj pentru o cameră duala, dar fără cititor de amprente în spate. Acel model mă duce cu gândul la un OnePlus puţin. Asta e tot ce ştim deocamdată, iar terminalele sunt aşteptate teoretic la MWC 2019, într-o sumedenie de versiuni, printre care şi una standard ZenFone 6, un ZenFone 6 Lite şi unul 6z sau 6 Pro.

Clar vom vedea un model cu 10 sau 12 GB RAM şi procesor Snapdragon 8150.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×