ASUS ZenFone 6 va sosi la pachet cu procesor Snapdragon 855, baterie de 5000 mAh și cameră duală de 48 + 13 mpx în spate

1.169 ori
<b>ASUS ZenFone 6 va sosi la pachet cu procesor Snapdragon 855, baterie de 5000 mAh și cameră duală de 48 + 13 mpx în spate</b>Pe data de 16 mai avem notată în calendar și lansarea smartphone-ului ASUS ZenFone 6, telefon care astăzi își dezvăluie câteva dintre dotările sale hardware într-un mod inedit. Chiar pe pagina companiei de Twitter

Pe data de 16 mai avem notată în calendar și lansarea smartphone-ului ASUS ZenFone 6, telefon care astăzi își dezvăluie câteva dintre dotările sale hardware într-un mod inedit. Chiar pe pagina companiei de Twitter apare un teaser cu schița device-ului și alături avem o postare din partea unui oficial al companiei care dezvăluie o parte dintre specificațiile telefonului printr-un cod morse.

ASUS ZenFone 6

Descoperim astfel că telefonul va sosi cu o cameră duală de 48 + 13 megapixeli în spate, cu procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 855 și cu o baterie generoasă de 5000 mAh. Pe seama schiței de mai sus aflăm că primim port USB Type-C la bază, jack audio 3.5 mm, un slot triplu ce găzduiește 2 cartele SIM și un card microSD, dar și faptul că telefonul are LED de notificări.

Husa ASUS ZenFone 6

ASUS ZenFone 6 va aduce butoane fizice de volum și buton power/unlock în partea din dreapta pe rama metalică și tot aici avem un așa numit "Smart Key" care ar putea fi personalizat de utilizator pentru a deschide orice aplicație/acțiune în stitlul butonului Bixby de pe smartphone-urile Samsung.

Husa ASUS ZenFone 6

Pe seama leak-urilor anterioare știm că acest smartphone va oferi un ecran cu rezoluție de 2340 x 1080 pixeli fără decupaj, semn că ne putem aștepta la un mecanism slider sau cel mai probabil la o cameră selfie pop-up. Mai sus vedeți și randări de huse destinate lui ZenFone 6, materiale descoperite de către un membru al grupului Mobilissimo de Facebook care dezvăluie și prezența unui scanner de amprente în spate.

ZenFone 6

În randarea de mai sus care ne prezintă husa transparentă apare și zona frontală a telefonului, fiind aici remarcat un decupaj clasic în zona superioară a ecranului, ceva ce ne intrigă ținând cont de ce am aflat în ultima vreme. Ar putea fi doar un placeholder până când vor apărea randări reale ale telefonului, mai ales că acest accesoriu are o zonă superioară decupată acolo de unde se va ridica mecanismul selfie pop-up.

Apropo, aici avem un articol cu prețurile posibile la care ar putea debuta ZenFone 6.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×