ASUS ZenFone 6z (IO1WD) apare în GeekBench cu 6 GB RAM și procesor Snapdragon 855

1.070 ori
<b>ASUS ZenFone 6z (IO1WD) apare în GeekBench cu 6 GB RAM și procesor Snapdragon 855</b>La câteva zile distanță de la certificarea Wi-Fi primită de către modelul ASUS_I01WD care se credea a fi ASUS ZenFone 6, iată că vine și o listare din GeekBench ce pare a sugera că avem de-a face în realitate cu varianta ZenFone 6z

La câteva zile distanță de la certificarea Wi-Fi primită de către modelul ASUS_I01WD care se credea a fi ASUS ZenFone 6, iată că vine și o listare din GeekBench ce pare a sugera că avem de-a face în realitate cu varianta ZenFone 6z - cea flagship. Descoperim pe această cale faptul că telefonul aduce la pachet puternicul procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 855 alături de 6 GB RAM.

ASUS ZenFone 6z

Din această listare mai descoperim că telefonul rulează din fabrică sistemul de operare Android 9.0 Pie și că stă bine la capitolul performanță obținând 3527 puncte la testul single-core, respectiv 11190 puncte la testul multi-core. Mi se pare interesant faptul că deși ne aflăm la aproximativ o lună distanță de lansarea device-ului, leak-urile au fost aproape inexistente.

Tot ce avem la dispoziție este un teaser video care ne dezvăluie prezența unui display edge-to-edge fără decupaj, aluzie la un mecanism slider sau poate cameră selfie pop-up. Nu este exclusă nici posibilitatea unui ecran secundar în spate pe tematica adoptată de către Vivo NEX Dual Display.

Așteptăm mai multe scăpări în perioada următoare și vă reamintim că debutul este programat pentru data de 16 mai. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×