ASUS ZenFone 6 are preţul scăpat online înainte de debutul de pe 16 mai; Iată cât va costa

2.440 ori
<b>ASUS ZenFone 6 are preţul scăpat online înainte de debutul de pe 16 mai; Iată cât va costa</b>Mai avem cam o săptămână până la debutul lui ASUS ZenFone 6, poate cel mai puţin scăpat telefon al anului 2019. Culmea e că a avut mai multe leak-uri de fotografii hands on în 2018 decât 2019, iar în ultima vreme secretul

Mai avem cam o săptămână până la debutul lui ASUS ZenFone 6, poate cel mai puţin scăpat telefon al anului 2019. Culmea e că a avut mai multe leak-uri de fotografii hands on în 2018 decât 2019, iar în ultima vreme secretul său a fost bine păzit. Azi aflăm ce preţuri s-ar putea practica pentru nou venit.

ASUS ZenFone 6 e aşteptat să vină în modelul de bază, o variantă high end ZenFone 6z/Pro şi o variată Lite. Asta pe hârtie, pentru că în realitate tot ce avem aici sunt versiunile acestea de ZenFone 6, cu tot cu preţuri:

  • 6 GB RAM, 128 GB stocare: 578 euro
  • 8 GB RAM, 256 GB stocare: 693 euro
  • 12 GB RAM, 512 GB stocare: 867 euro

Ştim că telefonul, în varianta cea mai bine dotată va avea un procesor Snapdragon 855 şi Android Pie, dar şi rezoluţie Full HD+. Am văzut recent un poster cu rol de teaser, care face aluzie la un ecran fără breton, deci posibil să avem o cameră selfie integrată într-un mecanism pop-up.

ZenFone 6 a trecut pe la FCC luna trecută, cu o cameră duală în spate, care include un senzor de 48 MP. Va avea şi încărcare rapidă la 18W. Nu excludem şi un model superior, cu o cameră triplă în spate. Ar trebui ca Android Pie să aducă și o nouă variantă de Zen UI la pachet, cu funcții AI evoluate. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×