ASUS ZenFone 6Z apare online cu procesor Snapdragon 855 şi încărcare rapidă la 18W; Este certificat de FCC

1.010 ori
<b>ASUS ZenFone 6Z apare online cu procesor Snapdragon 855 şi încărcare rapidă la 18W; Este certificat de FCC</b>Încă o zi şi încă o scăpare legată de viitorul flagship ASUS ZenFone 6z. Terminalul a apărut online, dotat cu procesor Qualcomm Snapdragon 855 şi cu suport pentru încărcare rapidă la 18W. Vă reamintesc că seria ZenFone 6 ar trebui

Încă o zi şi încă o scăpare legată de viitorul flagship ASUS ZenFone 6z. Terminalul a apărut online, dotat cu procesor Qualcomm Snapdragon 855 şi cu suport pentru încărcare rapidă la 18W. Vă reamintesc că seria ZenFone 6 ar trebui să vadă lumina zilei în Valencia pe 16 mai.

Ştim că va include cu siguranţă modelele ZenFone 6 şi ZenFone 6Z, care au tot scăpat până acum. Ei bine, ZenFone 6Z a fost acum certificat de FCC, sub numele de cod ASUS I01WD. Terminalul apăruse deja în GeekBench sub acest nume de cod, dar şi la autoritatea Bluetooth SIG. Listarea i-a confirmat procesorul Snapdragon 855 de 7 nm.

ASUS ZenFone 6z

Zvonurile afirmă că ne putem aştepta şi la o cameră triplă aici, dar şi la un cititor de amprente dreptunghiular, plasat în spate şi nu integrat în ecran. În faţă vom avea o cameră selfie decupată direct în ecran. Compania taiwaneză ar fi optat pentru o cameră principală de 48 de megapixeli, cu senzor Sony IMX586, plus încă două camere pentru a obţine un modul triplu.

Probabil una este ultra wide şi una tele. ZenFone 6Z va veni cu 6 sau 8 GB RAM şi cu 64 sau 128 GB stocare. Peste Android 9.0 Pie ar trebui să vină un nou ZenUI, ajuns la ediţia 6.0. Unele informaţii de pe Weibo indică o rezoluţie Full HD+ pentru ecran şi o cameră de 48 MP şi în faţă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×