Misteriosul anunț programat de HTC pentru data de 12 ianuarie ar putea fi asociat lansării lui HTC U Ultra

1.992 ori
<b>Misteriosul anunț programat de HTC pentru data de 12 ianuarie ar putea fi asociat lansării lui HTC U Ultra</b>Știm de ceva timp faptul că taiwanezii de la HTC ne pregătesc o gamă nouă de terminale mobile, aceasta fiind cunoscută la început sub denumirea de HTC Ocean. Vedeam chiar și un concept la un moment dat prezentat prin intermediul unui clip video, iar

Cu ceva timp în urmă pe web apărea și informația potrivit căreia cei de la HTC lucrează la o nouă serie de terminale numită Ocean, gamă care avea să includă câteva modele diferențiate de diagonala ecranului. Printre acestea se număra și HTC Ocean Note, un phablet generos cu display de 6 inch care potrivit celor de la @OnLeaks ar urma să ajungă pe piață sub o altă denumire finală și nu cea de față.

Leaker-ul pretinde că smartphone-ul va fi cunoscut drept HTC U Ultra, un nume care parcă nu sună la fel de bine precum cel menționat mai sus. Totuși, ținând cont de acel teaser HTC de luna trecută, unde litera U se afla în centrul atenției, tindem să credem că într-adevăr ni se pregătește o serie de terminale HTC U.

Rămâne de văzut dacă într-adevăr acest dispozitiv va fi prezentat pe data de 12 ianuarie când este programat misteriosul eveniment și dacă el va păstra din acele funcții inedite de interacțiune pe care le vedeam în clipul asociat modelului concept. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×