VKworld Mix+ este încă o clonă de Xiaomi Mi Mix; producătorul promite un raport screen-to-body de 88%

1.195 ori
<b>VKworld Mix+ este încă o clonă de Xiaomi Mi Mix; producătorul promite un raport screen-to-body de 88%</b>Din partea producătorului asiatic VKworld vin astăzi primele detalii despre un nou smartphone numit Mix+, produs care după cum și numele dezvăluie se vrea a fi o clonă a lui Xiaomi Mi Mix. Producătorul ne promite aici telefonul cu cele mai înguste muchii

Ieri v-am prezentat un duel între o clonă de-a lui Xiaomi Mi Mix și dispozitivul real, comparație ce ne-a dezvăluit că până și asemenea produse au ajuns să impresioneze la nivel de design. Clonele sosesc în continuare și astăzi aflăm primele informații despre smartphone-ul numit VKworld Mix+, terminal care potrivit companiei producătoare va aduce un panou frontal cu cele mai înguste muchii în jurul ecranului din lume.

Din randările prezentate tindem să credem acest lucru, dar multe se pot schimba până când device-ul ajunge a fi transpus din concept în realitate. Suntem informați că telefonul aduce un panou frontal cu muchii de doar 0.8 mm grosime în jurul ecranului, fiind vorba doar despre muchia de sus și cele laterale - pentru că la bază avem o mică bărbie.

VKWorld Mix+

Aparent, ecranul va ocupa 88% din suprafața panoului frontal - detaliu ce îl transformă în telefonul cu cel mai mare raport screen-to-body de pe piață. În comparație, ecranul lui XiaomI Mi Mix ocupă 83% din suprafața frontală, iar display-ul lui Samsung Galaxy S8 un procent de 83.6% din panoul frontal.

Mai aflăm că acest VKworld Mix va opta pentru protecție Corning Gorilla Glass 4, pentru tehnologie IPS și HDR și pentru o cameră foto prinipală cu bliț dual-tone. Vom avea și scanner de amprente, iar carcasa va fi una cu look glossy disponibilă pe albastru și gri. Vom afla curând specificațiile complete și probabil și prețul. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×