Asus ZenFone X002 Își dezvăluie specificațiile prin intermediul GFXBench

Autor:  | Publicat în:  Asus 836 ori
<b>Asus ZenFone X002 Își dezvăluie specificațiile prin intermediul GFXBench</b>Cu toate că acum ceva timp aflam faptul că viitoarele terminale din gama ZenFone a celor de la Asus ar putea sosi cu procesoare Qualcomm, iată că astăzi prin intermediul GFXBench ni se dezvăluie că Asus pregătește un nou ZenFone cu numele de...

Cu toate că acum ceva timp aflam faptul că viitoarele terminale din gama ZenFone a celor de la Asus ar putea sosi cu procesoare Qualcomm, iată că astăzi prin intermediul GFXBench ni se dezvăluie că Asus pregătește un nou ZenFone cu numele de serie X002, smartphone ce va aduce la pachet un chip MediaTek, renunțându-se astfel la soluțiile Intel.

Printre specificațiile acestui model avem un display HD de 5 inch cu rezoluție 1.280 x 720 pixeli, un procesor quad-core MediaTek MT6732 de 1.5 GHz (64-bit), un GPU Mali-T670, conectivitate LTE, 2 GB memorie RAM, și o cameră foto principală de 8 megapixeli ce va putea realiza captură video la rezoluție 4K.

Asus ZenFone X002 Își dezvăluie specificațiile prin intermediul GFXBench

De asemenea, vom mai primi și un senzor frontal de 5 megapixeli, conectivitate Bluetooth și sistemul de operare Android 4.4.4 KitKat. Ținând cont de aceste dotări, Asus X002 ar putea sosi pe piață la un preț la fel de accesibil ca și gama actuală de terminale ZenFone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×