Noua generație de smartphone-uri Asus Zenfone ar putea sosi cu procesoare Qualcomm

824 ori
<b>Noua generație de smartphone-uri Asus Zenfone ar putea sosi cu procesoare Qualcomm</b>Astăzi, prin intermediul unui raport întocmit de către cei de la DigiTimes.com, aflăm faptul că generația viitoare de smartphone-uri Asus Zenfone ar putea adopta ulterior soluții ale producătorului american Qualcomm. După cum bine știm, cea de-a...

Astăzi, prin intermediul unui raport întocmit de către cei de la DigiTimes.com, aflăm faptul că generația viitoare de smartphone-uri Asus Zenfone ar putea adopta ulterior soluții ale producătorului american Qualcomm. După cum bine știm, cea de-a doua generație ZenFone urmează a fi prezentată oficial în luna ianuarie în cadrul târgului CES 2015.

Potrivit surselor citate de către acest raport, Asus va proceda în acest fel pentru a-i face pe cei de la Intel să micșoreze prețurile pentru procesoarele destinate dispozitivelor mobile ce vor fi lansate pe piață. Cu toate că Asus nu a făcut afirmații pe baza acestei informații, Intel susține în continuare că partenerii actuali vor primi reduceri la produse pentru micșorarea costurilor.

Astfel, dacă luăm în calcul declarația CEO-ului Asus, Jerry Chen ce susține că noile smartphone-uri din gama ZenFone vor adopta tot chip-uri Intel până la sfârșitul lunii martie, se așteaptă ca trecerea la soluțiile Qualcomm să aibă loc în trimestrul 2 din 2015, moment în care vor fi introduse modele cu prețuri de aproximativ 163$.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×