Yota Phone2 sosește cu display fabricat de către Samsung, și panou EPD secundar dezvoltat de către E-Ink Holdings

Autor:  | Publicat în:  Yota 662 ori
<b>Yota Phone2 sosește cu display fabricat de către Samsung, și panou EPD secundar dezvoltat de către E-Ink Holdings</b>Deși conceptul de telefon cu două fețe/display-uri nu este o idee nouă, anul trecut, compania rusească Yota a reușit dezvoltarea unui device care se poate bucura de această funcționalitate la un nou nivel. După ce anterior aflam că Yota Phone2...

Deși conceptul de telefon cu două fețe/display-uri nu este o idee nouă, anul trecut, compania rusească Yota a reușit dezvoltarea unui device care se poate bucura de această funcționalitate la un nou nivel. După ce anterior aflam că Yota Phone2 va ajunge în magazine până la sfârșitul acestui an, acum descoperim și ce companii se află în spatele componentelor incluse pe acest terminal.

Astfel, în timp ce display-ul principal AMOLED Full HD de 5 inch este produs de către Samsung Display, panoul secundar de tip EPD vine din cadrul liniei de producție E-Ink Holdings, o companie de origine taiwaneză specializată în dezvoltarea de astfel de ecrane încă din anul 2005.

Din câte știm, Yota Phone2 aduce la pachet un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800 de 2.3 GHz, 2 GB memorie RAM și 32 GB spațiu de stocare. Cu toate că data precisă de lansare comercială nu a fost dezvăluită, Yota Phone2 urmează a fi disponibil la un preț de aproximativ 610$.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×