Uriașul phablet Xiaomi Mi Max își prezintă specificațiile prin intermediul GFXBench

1.316 ori
<b>Uriașul phablet Xiaomi Mi Max își prezintă specificațiile prin intermediul GFXBench</b>Luna mai ne va întâmpina cu noi lansări de terminale inteligente, uriașul phablet Xiaomi Mi Max fiind unul dintre acestea. Astăzi aflăm detalii ce ne indică probabilitatea ca telefonul să vină și într-o versiune Lite cu procesor Snapdragon 650

Pe data de 10 mai, producătorul chinez Xiaomi pregătește lansarea phablet-ului Mi Max – un uriaș terminal cu diagonala de 6.4 inch care aparent încape fără mare efort în buzunar, după cum ne indica ultimul teaser. Deși existau informații că telefonul urma să vină cu procesor Snapdragon 820, iată că un detaliu sosit astăzi ne infirmă acest detaliu.

Grație unei listări din cadrul GFXBench, avem ocazia să aflăm ce specificații ne va aduce acest model la pachet. În primul rând se amintește de panoul generos cu rezoluție Full HD, și de faptul că vom primi un procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 650, 2 GB memorie RAM și doar 16 GB spațiu de stocare.

Primim o cameră foto principală de 16 megapixeli, un senzor frontal de 5 megapixeli și sistemul de operare Android 6.0.1 Marshmallow. Ținând cont de aceste dotări, ne putem aștepta la câteva variante diferite pentru Xiaomi Mi Max, aceasta afișată în GFXBench fiind mai degrabă modelul Lite și nu cel de top.

Pentru ediția ‘Pro’ va fi adus cel mai probabil procesorul Snapdragon 820 și un chip de 4 sau 6 GB memorie RAM. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×