Au Infobars - cel mai sexy telefon candybar

2.960 ori
<b>Au Infobars - cel mai sexy telefon candybar</b>Telefonul Au Infobars este destul de atractiv, datorita ergonomicitatii sale si a factorului de "cool". Din pacate terminalul este disponibil doar in Japonia, deocamdata, dar il puteti admira in imaginea urmatoare. Telefoanele din seria Au Infobars au...

Telefonul Au Infobars este destul de atractiv, datorita ergonomicitatii sale si a factorului de "cool". Din pacate terminalul este disponibil doar in Japonia, deocamdata, dar il puteti admira in imaginea urmatoare.

Telefoanele din seria Au Infobars au fost create de catre Naoto Fukasawa si intriga publicul prin faptul ca seamana cu ... un sapun. Avem de-a face cu terminale simple, care probabil nu vor surprinde prin feature-uri, accentul punandu-se in mare masura pe design. Problema cu un astfel de handset este aderenta sa, daca luam in considerare faptul ca marginile sale sunt rotunjite, iar telefonul ne poate oricand aluneca din mana.

Iata inca un terminal mobil care nu poposi niciodata pe Batranul Continent, decat eventual sub alt nume si la un pret "chinezesc". In cazul in care handsetul este un low-end el va cunoaste succcesul, datorita lookului sau, lista de feature-uri fiind neimportanta, cata vreme bateria este decenta, iar display-ul se comporta bine. Vom prinde oare o lansare 2008 a terminalului in Romania sau va fi nevoie de o excursie in Japonia pentru a-l obtine?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×