Samsung i780, rivalul cu GPS al terminalelor Treo

2.452 ori
<b>Samsung i780, rivalul cu GPS al terminalelor Treo</b>Samsung pare a lucra invers decat de obicei cu telefonul sau SGH-i780, intai prezentandu-l in cadrul showului GITEX, apoi oferind reprezentantilor media imagini oficiale cu noul sau terminal. Din fericire se cunosc cam toate detaliile despre acest handset...

Samsung pare a lucra invers decat de obicei cu telefonul sau SGH-i780, intai prezentandu-l in cadrul showului GITEX, apoi oferind reprezentantilor media imagini oficiale cu noul sau terminal.

Din fericire se cunosc cam toate detaliile despre acest handset la ora actuala, in afara de unul esential: va fi oare noul model disponibil prin AT&T ca si BlackJack 2? Spre deosebire de BlackJack-ul original, i780 ruleaza varianta Professional de Windows Mobile, bazata pe utilizarea touchscreenului. Telefonul include un mouse optic, care poate fi folosit prin intermediul d-pad-ului ce ofera utilizatorului un pointer de mouse disponibil pe ecran.

i780 integreaza Wi-Fi si GPS, iar terminalul va fi disponibil, conform zvonurilor la inceputul anului viitor. Banuim ca varianta AT&T a noului Samsung va renunta la Wi-Fi si va inlocui conectivitatea Euro HSDPA radio cu echivalentul sau Nord-American. Avand in vedere dotarile sale, Samsung SGH-i780 promite sa detroneze celebra linie Palm Treo si asteptam cu nerabdare ca handsetul sa fie disponibil si in Romania.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×