AU Optronics lansează un display de 6.2 inch cu orificiu minuscul pentru cameră, de doar 4.2 mm

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 2.152 ori
<b>AU Optronics lansează un display de 6.2 inch cu orificiu minuscul pentru cameră, de doar 4.2 mm</b>AU Optronics se numără printre inovatorii din zona display-urilor, iar compania a reuşit să dezvolte și ea conceptul de cameră integrată în orificiul din ecran. Cea mai nouă realizare a acestei firme este faptul că a micşorat

AU Optronics se numără printre inovatorii din zona display-urilor, iar compania a reuşit să dezvolte și ea conceptul de cameră integrată în orificiul din ecran. Cea mai nouă realizare a acestei firme este faptul că a micşorat orificiul la doar 4.2 mm diametru.

Compania se află în top 7 producători de ecrane de pe glob, alături de Samsung Display, LG Display, Tianma, Japan Display, Sharp şi Foxconn. AU lansa în ianuarie 2019 un ecran de 6.4 inch cu muchii foarte înguste şi cu un orificiu special pentru cameră. Panoul a fost livrat către clienţi deja, care au fost mulţumiţi de rezultat.

Display

Urmează să vină încă o versiune de ecran de acest tip în trimestrul 2 al acestui an. Până atunci aflăm că noul display de 6.2 inch al companiei este un panou LTPS cu muchii foarte înguste şi orificiu de cameră de doar 4.2 mm diametru. Are aspectul cel nou 21:9, inaugurat de Sony la MWC 2019 şi adoptă abordarea TDDI (touch and display driver), pentru a face panoul mai subțire.

Ca să vă faceţi o idee, Huawei Honor V20 avea un orificiu selfie cu diametru de 4.5 mm. AU este gata să înceapă producţia în masă a acestui panou LCD. Între timp aceşti taiwanezi au pus la punct şi o linie de producţie OLED pentru televizoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×