Arătosul ceas TicWatch C2 primește un discount atractiv din partea GeekBuying! Iată cât costă

1.024 ori
<b>Arătosul ceas TicWatch C2 primește un discount atractiv din partea GeekBuying! Iată cât costă</b>Dacă vă aflați în căutarea unui smartwatch arătos și bine echipat din punct de vedere hardware atunci ați nimerit la fix pentru că astăzi vă recomandăm modelul Ticwatch C2, purtabil care primește o reducere atractivă din partea

Dacă vă aflați în căutarea unui smartwatch arătos și bine echipat din punct de vedere hardware atunci ați nimerit la fix pentru că astăzi vă recomandăm modelul Ticwatch C2, purtabil care primește o reducere atractivă din partea GeekBuying. Acesta rulează sistemul de operare WearOS și oferă chiar și suport pentru plăți contactless prin intermediul soluției Google Pay.

Are un ecran AMOLED de 1.3 inch cu rezoluție de 360 x 360 pixeli și formă circulară, senzor dedicat pentru măsurarea ritmului cardiac, GPS integrat la bord și nelipistul senzor accelerometru și giroscop. Poate măsura activitatea fizică, numărul de pași realizați, cât și distanța parcursă sau numărul de calorii arse. 

Ticwatch C2 se poate conecta la terminale mobile Android sau iOS și un detaliu important de menționat este și acela că ceasul are certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf. Bateria de la interior este o unitate generoasă de 400 mAh și mai primim 512 MB RAM, 4 GB stocare, procesor Snapdragon Wear 2100, conectivitate Wi-Fi și Bluetooth 4.2. 

Prețul său este de doar 188.49 dolari dacă folosiți codul promo ZVKMDEMV în secțiunea de comandă de pe GeekBuying. Alte promoții actuale ale retailerului aveți mai jos:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×