Oppo R19 este un telefon cu două orificii pentru camere high end în panoul frontal (Concept)

1.102 ori
<b>Oppo R19 este un telefon cu două orificii pentru camere high end în panoul frontal (Concept)</b>Un trend pe care producătorii de pe piața smartphone îl vor aduce în centrul atenției anul viitor va fi cel al decupajelor circulare create direct în panoul de ecran pentru camera selfie. Și Oppo este așteptată să treacă la o asemenea abordare

E clar faptul că trendul anului 2019 în zona smartphone este de a prezenta orificii în ecran în locul bretoanelor. Producătorii de telefoane, precum Samsung îşi vor ascunde senzorii sub ecran şi vor lăsa doar un orificiu pentru camera selfie. Oppo R19 plusează cu două orificii de gen şi aveţi detalii mai jos.

Oppo R19

Pentru un timeline scurt al seriei Oppo R, aflaţi că Oppo R15 sosea la început de an cu decupajul clasic. Apoi veneau R17 şi R17 Pro cu decupaje mai mici, "picătură de apă". În cazul lui Oppo R19 avem doar două orificii discrete în zona superioară a ecranului, fără decupaj vizibil pentru senzori sau difuzor de convorbiri. Observăm un ecran edge to edge aici, simbolul conexiunii 5G pe ecran şi promisiunea unei camere duale de 40 MP în faţă.

Oppo R19

Cititorul de amprente este integrat în display, evident. Un screen to body ratio de 95% este promis în acest caz. Ecranul este un AMOLED, iar Oppo R19 mai vine şi cu 6 GB RAM şi 64 sau 128 GB stocare. Cred că în realitate va avea mult mai mult, atât RAM, cât şi memorie internă. În spate vedem o cameră triplă, cu orientare verticală.

Oppo R19

Trebuie să subliniez că acesta este doar un concept, deci nu e nimic bătut în cuie sau garantat aici. Nu e clar nici dacă acea cameră frontală de "40 MP" înseamnă cu adevărat 2 senzori de 40 MP sau sunt calculaţi megapixelii totali pentru două camere de 20 MP. Cert e că Oppo pregăteşte ceva special pentru începutul de an 2019.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×