Avalanșă de telefoane Sony Ericsson ajunse pe web Înainte de vreme: CK15i, ST15i, SK17i, ST18i

2.154 ori
<b>Avalanșă de telefoane Sony Ericsson ajunse pe web Înainte de vreme: CK15i, ST15i, SK17i, ST18i</b>După o perioadă de zvonuri cu privire la revenirea seriilor de telefoane Sony Ericsson Walkman și Cyber-shot se pare că prima parte a speculațiilor a fost confirmată prin două modele. Iată totuși că zvonurile nu se opresc aici și nu mai puțin...

După o perioadă de zvonuri cu privire la revenirea seriilor de telefoane Sony Ericsson Walkman și Cyber-shot se pare că prima parte a speculațiilor a fost confirmată prin două modele. Iată totuși că zvonurile nu se opresc aici și nu mai puțin de 4 noi modele Sony Ericsson au ajuns pe web sub formă de fotografii, înainte de a fi anunțate oficial.

Informațiile vin de la SEMC Blog, site specializat cu astfel de detalii apărute prematur. Printre noii sosiți se numără 3 modele Xperia și un telefon cu specificații mai modeste. Terminalul non-smartphone poartă numele de cod Sony Ericsson CK15i și vine cu un display touch cu rezoluție de 240 x 400 pixeli, plus o tastatură glisantă.

în ce privește trioul de modele Xperia, acesta include handsetul ST18i, care ar putea fi de fapt varianta nouă Xperia X8, dar și smartphone-urile ST15i și SK17i, despre care nu avem informații deocamdată. în ce privește X8-ul modificat, acesta include un procesor de 1 GHz, un display touch de 3.7 inchi, Android 2.3 Gingerbread și o cameră de 8 megapixeli cu suport pentru captura HD 720p.

Să vedem cât de reale sunt aceste scăpări și ce poziție ia SE în legătură cu ele...

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×