Avalanșă de telefoane Sony Ericsson ajunse pe web Înainte de vreme: CK15i, ST15i, SK17i, ST18i

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 2.127 ori
<b>Avalanșă de telefoane Sony Ericsson ajunse pe web Înainte de vreme: CK15i, ST15i, SK17i, ST18i</b>După o perioadă de zvonuri cu privire la revenirea seriilor de telefoane Sony Ericsson Walkman și Cyber-shot se pare că prima parte a speculațiilor a fost confirmată prin două modele. Iată totuși că zvonurile nu se opresc aici și nu mai puțin...

După o perioadă de zvonuri cu privire la revenirea seriilor de telefoane Sony Ericsson Walkman și Cyber-shot se pare că prima parte a speculațiilor a fost confirmată prin două modele. Iată totuși că zvonurile nu se opresc aici și nu mai puțin de 4 noi modele Sony Ericsson au ajuns pe web sub formă de fotografii, înainte de a fi anunțate oficial.

Informațiile vin de la SEMC Blog, site specializat cu astfel de detalii apărute prematur. Printre noii sosiți se numără 3 modele Xperia și un telefon cu specificații mai modeste. Terminalul non-smartphone poartă numele de cod Sony Ericsson CK15i și vine cu un display touch cu rezoluție de 240 x 400 pixeli, plus o tastatură glisantă.

în ce privește trioul de modele Xperia, acesta include handsetul ST18i, care ar putea fi de fapt varianta nouă Xperia X8, dar și smartphone-urile ST15i și SK17i, despre care nu avem informații deocamdată. în ce privește X8-ul modificat, acesta include un procesor de 1 GHz, un display touch de 3.7 inchi, Android 2.3 Gingerbread și o cameră de 8 megapixeli cu suport pentru captura HD 720p.

Să vedem cât de reale sunt aceste scăpări și ce poziție ia SE în legătură cu ele...

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×