Produse evoMAG.ro

Intel regretă parteneriatul cu Nokia, acesta Încetinind dezvoltarea companiei

Autor:  | Publicat în:  Intel 1.738 ori
<b>Intel regretă parteneriatul cu Nokia, acesta Încetinind dezvoltarea companiei</b>Anunțat cu ceva timp în urma drept un parteneriat ce avea să nască produse incredibile, tandemul Nokia-Intel a ajuns acum un joc al reproșurilor. Astfel, Intel dă vina pe colaborarea sa cu Nokia pentru întârzierea unora dintre produsele sale, cu...

Anunțat cu ceva timp în urma drept un parteneriat ce avea să nască produse incredibile, tandemul Nokia-Intel a ajuns acum un joc al reproșurilor. Astfel, Intel dă vina pe colaborarea sa cu Nokia pentru întârzierea unora dintre produsele sale, cu accentul pe procesoarele pentru smartphone-uri.

CEO-ul Intel Paul Otellini a afirmat că parteneriatul cu Nokia pentru dezvoltarea lui MeeGo, folosind platforma Intel Moblin drept bază a fost o greșeală. Același oficial Intel afirmă că ar fi preferat un alt partener și că selectarea Nokia a fost o mare eroare. Odată dizolvat parteneriatul, acum producătorul de chipuri se poate concentra pe planurile sale de viitor și anunță că va lansa chipurile Intel Medfield pentru smartphone-uri în 2012.

Ele vor sosi în prima parte a anului viitor pe "telefoane ale marilor jucători din piața telecom", conform aceluiași oficial. înainte de colaborarea cu Nokia, Intel a promis că va lansa primele chipuri de 32 nm pentru handseturi în 2011, dar planurile sale au fost amânate din cauza lui MeeGo.

Cel.ro a anunțat lichidări de stoc între 25 și 27 iulie. Promite reduceri de până la 70%! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×