Apple vrea un SIM și mai mic, cu binecuvântarea Orange

1.420 ori
<b>Apple vrea un SIM și mai mic, cu binecuvântarea Orange</b>Se pare că SIM-ul micșorat de pe iPhone 4 și iPad nu este de ajuns pentru Apple, care ar dori să folosească un nou standard, dând astfel naștere unei cartele cu dimensiuni și mai mici. Reuters ne informează că firma din Cupertino are suportul...

Se pare că SIM-ul micșorat de pe iPhone 4 și iPad nu este de ajuns pentru Apple, care ar dori să folosească un nou standard, dând astfel naștere unei cartele cu dimensiuni și mai mici.Reuters ne informează că firma din Cupertino are suportul operatorului Orange în această inițiativă.

Noul SIM va avea dimensiuni mai reduse decât cel de pe iPad și iPhone 4, iar scopul creări sale este dezvoltarea de terminale Apple și mai subțiri. Compania din Cupertino a înaintat o propunere în legătură cu acest standard autorităților telecom europene, beneficiind de suportul Orange în acest proces de aprobare.

Se pare că mai există și alți operatori încântați de această idee, conform lui Anne Bouverot, șeful serviciilor mobile de la Orange. Totuși aprobarea va dura ceva timp, iar primele terminale cu noile SIM-uri ar putea sosi de abia la anul. Va deveni în curand cartela SIM un accesoriu la fel de ușor de pierdut precum un card microSD?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×