Un nou Sony Ericsson Walkman cu Android la bord gata de lansare? W15 modelul ales?

1.542 ori
<b>Un nou Sony Ericsson Walkman cu Android la bord gata de lansare? W15 modelul ales?</b>Brandul de telefoane Sony Ericsson Walkman nu a mai apărut de ceva timp pe un model nou, dar iată că faimoasele music phones ar putea reveni pe piață prin intermediul unui terminal Android. Singurele indicii cu privire la o lansare de acest gen sunt...

Brandul de telefoane Sony Ericsson Walkman nu a mai apărut de ceva timp pe un model nou, dar iată că faimoasele music phones ar putea reveni pe piață prin intermediul unui terminal Android. Singurele indicii cu privire la o lansare de acest gen sunt imaginea de mai jos și speculațiile conform cărora noul telefon va arăta ca XPERIA X8.

Presupusul nume al noului model este Sony Ericsson W15 sau poate chiar Droid Walkman, dacă Motorola nu va avea nimic împotrivă. Revenind la zvonuri, acestea afirmă că specificațiile nou-venitului vor fi similare cu cele ale lui Xperia X8, incluzând un display HVGA de 3 inchi, un procesor de 600 MHz și o cameră de 3.2 megapixeli.

Interfața va fi una customizată, o funcție standard pentru telefoanele Walkman și se pare că la bordul lui W15 se va afla și un chip audio specializat, care suportă codecuri lossless. în ce privește lansarea, am putea vedea acest terminal pe piață în aprilie sau mai, dacă speculațiile sunt reale, deci ar trebui să asistăm la un anunț oficial în curând.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×