Avem primele randări cu telefonul Razer Phone, handset de gaming cu 8 GB RAM

3.106 ori
<b>Avem primele randări cu telefonul Razer Phone, handset de gaming cu 8 GB RAM</b>Pe data de 1 noiembrie este așteptat și debutul lui Razer Phone, un terminal mobil cu display standard de 5.7 inch, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835 și 8 GB RAM. Așa cum bănuiți avem de-a face cu un smartphone de gaming ce poate

Gamerii hardcore au auzit cu siguranţă de brandul Razer, cunoscut pentru căşti, tastaturi, joystick-uri, dar şi pentru o tabletă foarte scumpă la un moment dat. Acum lucrează la un super telefon de gaming, care a primit deja câteva teasere şi mai nou şi randări.

Razer Phone

Am aflat recent că handset-ul apăruse în GFXBench, cu 8 GB RAM şi un ecran de 5.7 inch cu aspect 16:9. Acum vedem o scăpare a zonei sale din spate, plus o randare a unor fani. Sursele afirmă că telefonul de gaming urmează să fie anunţat oficial pe 1 noiembrie. Remarcăm pe spatele său faimosul logo cu şerpi înlănţuiţi, dar şi o cameră duală orientată orizontal.

Razer Phone

Construcţia e realizată dintr-o singură bucată de metal, deci Razer nu aderă la clasicul "sandwich de sticlă". Judecând după ultimele scăpări în benchmark-uri, ar trebui să vedem la bord 64 GB stocare, un procesor Snapdragon 835, Android 7.1 ca OS şi o rezoluţie Quad HD. Să nu vă mire dacă acest produs vine cu jocuri la pachet, eventual cu un gamepad sau o pereche de căşti profi.

Puţine companii s-au aruncat cu capul înainte în zona de gaming mobil, la capitolul hardware. Acer a făcut-o cu seria Predator, dar de la prezentarea oficială a produselor (tabletă şi telefon) nu am mai auzit nimic de acele modele. Va avea şi Razer aceeaşi soartă? Aflăm în următoarele luni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×