Avem primele randări cu telefonul Razer Phone, handset de gaming cu 8 GB RAM

3.142 ori
<b>Avem primele randări cu telefonul Razer Phone, handset de gaming cu 8 GB RAM</b>Pe data de 1 noiembrie este așteptat și debutul lui Razer Phone, un terminal mobil cu display standard de 5.7 inch, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835 și 8 GB RAM. Așa cum bănuiți avem de-a face cu un smartphone de gaming ce poate

Gamerii hardcore au auzit cu siguranţă de brandul Razer, cunoscut pentru căşti, tastaturi, joystick-uri, dar şi pentru o tabletă foarte scumpă la un moment dat. Acum lucrează la un super telefon de gaming, care a primit deja câteva teasere şi mai nou şi randări.

Razer Phone

Am aflat recent că handset-ul apăruse în GFXBench, cu 8 GB RAM şi un ecran de 5.7 inch cu aspect 16:9. Acum vedem o scăpare a zonei sale din spate, plus o randare a unor fani. Sursele afirmă că telefonul de gaming urmează să fie anunţat oficial pe 1 noiembrie. Remarcăm pe spatele său faimosul logo cu şerpi înlănţuiţi, dar şi o cameră duală orientată orizontal.

Razer Phone

Construcţia e realizată dintr-o singură bucată de metal, deci Razer nu aderă la clasicul "sandwich de sticlă". Judecând după ultimele scăpări în benchmark-uri, ar trebui să vedem la bord 64 GB stocare, un procesor Snapdragon 835, Android 7.1 ca OS şi o rezoluţie Quad HD. Să nu vă mire dacă acest produs vine cu jocuri la pachet, eventual cu un gamepad sau o pereche de căşti profi.

Puţine companii s-au aruncat cu capul înainte în zona de gaming mobil, la capitolul hardware. Acer a făcut-o cu seria Predator, dar de la prezentarea oficială a produselor (tabletă şi telefon) nu am mai auzit nimic de acele modele. Va avea şi Razer aceeaşi soartă? Aflăm în următoarele luni.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×