Razer Phone este zărit în GFXBench; aduce un display 16:9 de 5.7 inch și 8 GB RAM

Autor:  | Publicat în:  Razer 1.539 ori
<b>Razer Phone este zărit în GFXBench; aduce un display 16:9 de 5.7 inch și 8 GB RAM</b>Pe data de 1 noiembrie ni se pregătește o lansare inedită de smartphone, cea a lui Razer Phone. Acest produs își dezvăluie între timp o parte dintre dotări prin intermediul unei listări din GFXBench. Aflăm astfel că ni se va oferi un display

Cei de la Razer plănuiesc o diversificare a portofoliului de produse și acum după intrarea pe piața smartwatch urmează bineînțeles și lansarea unui terminal mobil. Acest Razer Phone va debuta pe data de 1 noiembrie după cum ne dezvăluie și materialul teaser de mai sus și astăzi grație unei listări din GFXBench avem ocazia să aflăm cu ce dotări speră Razer să atragă publicul și în special gamerii.

Razer Phone

Ei bine, descoperim aici că smartphone-ul vine cu display Quad HD de 5.7 inch, raportul imaginii fiind unul standard de tip 16:9 - așa că nu vă faceți iluzii cu privire la un model edge-to-edge. Este menționată prezența unui procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835, a soluției grafice Adreno 540 și a modului de 8 GB RAM pentru un multitasking eficicent.

Razer Phone va oferi și 64 GB stocare flash, o cameră frontală de 8 megapixeli și în spate un senzor de 12 megapixeli cu bliț LED, autofocus și suport pentru captură video 4K Ultra HD. Va rula Android 7.1.1 Nougat și mă aștept la un ROM customizat și poate la accesorii speciale precum un gamepad care să fie inclus la pachet. Aflăm totul pe 1 noiembrie!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×