Huawei Mate 10 se lansează astăzi la ora 15:00 (ora României); iată cum poate fi urmărită conferința live

1.441 ori
<b>Huawei Mate 10 se lansează astăzi la ora 15:00 (ora României); iată cum poate fi urmărită conferința live</b>Astăzi vom spune stop leak-urilor asociate lui Huawei Mate 10, asta pentru că telefonul va fi anunțat oficial peste doar câteva ore în cadrul unui eveniment de presă desfășurat pe plan european. Așa cum știți, vor exista 4 modele din această serie

Doar câteva ore au mai rămas până la evenimentul de lansare al seriei Mate 10 și sunt cu siguranță printre noi persoane care doresc să urmărească debutul live al celor 4 terminale (Mate 10, Mate 10 Lite, Mate 10 Pro și Mate 10 Porsche Edition). Tocmai cu acest scop vine articolul de față și aflați că startul conferinței se dă la ora 15:00 (ora României), streamul video fiind afișat chiar mai jos și difuzat pe YouTube.

Excluzându-l pe Mate 10 Lite, toate celelalte 3 terminale mai sus menționate vor opta pentru procesoare octa-core HiSilicon Kirin 970, pentru camere duale cu optică Leica și pentru Android Oreo preinstalat din fabrică. Vom vedea aduse și baterii de 4000 mAh aparent pe aceste dispozitive și sunt șanse ca un stylus să apară în ecuație.

Cel mai ieftin model, adică Mate 10 Lite va fi doar un rebranding pentru Maimang 6, ceea ce înseamnă că primim dotări mid-range și display FHD+ de 5.9 inch cu aspect 18:9. Va fi o alegere tare interesantă pentru acele persoane cu buget redus și în același timp o alternativă mult mai bine echipată la LG Q6. Aflăm toate detaliile în câteva ore!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×