Avem și primul preț pentru Sony Xperia Z, prin Amazon Germania: 649 euro

Autor:  | Publicat în:  Sony 2.420 ori
<b>Avem și primul preț pentru Sony Xperia Z, prin Amazon Germania: 649 euro</b>Cu o săptămână în urmă era anunțat Sony Xperia Z la CES 2013, cel mai performant telefon Sony al momentului. Acesta este un smartphone cu ecran 1080p de 5 inch, camera de 13 megapixeli și procesor quad core Qualcomm Snapdragon de 1.5 GHz. Ei bine...

Cu o săptămână în urmă era anunțat Sony Xperia Z la CES 2013, cel mai performant telefon Sony al momentului. Acesta este un smartphone cu ecran 1080p de 5 inch, camera de 13 megapixeli și procesor quad core Qualcomm Snapdragon de 1.5 GHz. Ei bine iată că acum avem și un preț pentru acest model, apărut pe Amazon Germania, cu disponibilitate prin precomandă.

Pentru suma de 649 euro primiți un handset care oferă 2 GB RAM, 16 GB memorie internă, slot microSD, suport LTE și Android 4.1 Jelly Bean drept OS. Telefonul este rezistent la apă și praf și adoptă același design dreptunghiular ca și predecesorii săi Xperia. Pot să spun că mă așteptam la acest preț, destul de mare pentru un smartphone, dar având în vedere dotările sale, pot spune că suma e justificată. Probabil la noi terminalul va ajunge undeva la 3.000 de lei, dacă nu chiar mai mult.

și Xperia S ajungea în țara noastră primăvara trecută la un preț foarte mare, iar după câteva luni valoarea sa scăzuse cu 1000 lei. Să vedem dacă va fi și cazul lui Xperia Z, sau al fratelui său geamăn Sony Xperia ZL. Vă reamintesc că Xperia Z e unul dintre primele telefoane cu o cameră care suportă HDR video și ni se promite o experiență foto și video fantastică pe acest device.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×