MarketOnline are cel mai bun preț pentru Xperia Z5 Compact; costă 1.719 lei

1.054 ori
<b>MarketOnline are cel mai bun preț pentru Xperia Z5 Compact; costă 1.719 lei</b>Sony Xperia Z5 Compact este o soluție numai bună de luat în calcul de către persoanele ce nu preferă ideea unui smartphone cu dimensiuni ridicate. Telefonul de față impresionează printr-un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810, prin camera foto de

Japonezii de la Sony prezentau în toamna anului trecut și smartphone-ul Xperia Z5 Compact - telefon adresat în special acelor persoane ce nu sunt încântați de telefoanele cu diagonale mari. Acest produs costă acum doar 1.719 lei la MarketOnline.ro, de departe cel mai bun preț din țară.

Ca dotări întâlnim un display de 4.6 inch cu rezoluție HD, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810 de 1.5 GHz, 2 GB memorie RAM și 32 GB spațiu de stocare. Se include un slot pentru carduri microSD de până la 200 GB, o cameră foto de 23 megapixeli cu deschidere f/2.0 și suport pentru captură 2160p, respectiv o cameră frontală de 5.1 megapixeli.

Primim extra și o pereche de difuzoare stereo ce vor asigura o experiență audio desăvârșită. Xperia Z5 Compact vine cu certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf. Pachetul său hardware este întregit de către bateria de 2700 mAh. Telefonul poate fi comandat de aici prin intermediul MarketOnline.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×