Bătaie de joc: Apple dă lecții de design celor de la Samsung

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.592 ori
<b>Bătaie de joc: Apple dă lecții de design celor de la Samsung</b>Ce faci când inamicul tău e la pământ? Te prefaci că ești înțelegător și îi oferi sfaturi?! Cam asta face Apple cu Samsung, care încearcă să anuleze interdicțiile la vânzare pentru tableta sa de 10 inchi cu Honeycomb atât în Australia,...

Ce faci când inamicul tău e la pământ? Te prefaci că ești înțelegător și îi oferi sfaturi?! Cam asta face Apple cu Samsung, care încearcă să anuleze interdicțiile la vânzare pentru tableta sa de 10 inchi cu Honeycomb atât în Australia, cât și în Germania. între timp, gigantul din Cupertino le oferă celor de la Samsung... sfaturi.

Evident, la prima vedere avem de-a face cu o companie americană amabilă, care își ajută adversarul aflat la ananghie... situație cauzată chiar de către Apple! Ce face creatorul lui iPhone este să dea câteva sfaturi celor de la Samsung despre cum să creeze viitoare produse astfel încât să evite problemele și procesele. De aici și ideea de bătaie de joc, iar aceste sugestii și-au făcut apariția în documentele utilizate la tribunal de companiile rivale.

Samsung a primit recomandarea de a "evita terminalele dreptunghiulare" și de a "nu folosi o impodobire excesivă a părții frontale a handsetului Android". în plus, Apple a recomandat și ca sud-coreenii să realizeze designuri care să nu mai semene cu tabletele și smartphone-urile standard. Ce pot spune aici este că parcă și aud râsul diabolic al lui Steve Jobs, care ar fi apreciat sarcasmul dacă ar fi fost aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×