Căștile Apple AirPods vor funcționa și cu device-urile non-Apple

2.132 ori
<b>Căștile Apple AirPods vor funcționa și cu device-urile non-Apple</b>Pentru că noile modele iPhone nu mai oferă un port audio 3.5 mm, utilizatorii vor fi nevoiți să opteze fie pentru o pereche de căști cu port Lightning precum cea oferită în pachet, fie pentru utilizarea adaptorului special care se află la rândul său în

Cu toate că noile modele iPhone proaspăt lansate reușesc să aducă upgrade-uri foarte interesante la capitolul hardware, există și un dezavantaj pe care numeroși utilizatori îl iau în seamă. Este vorba despre renunțarea la jack-ul audio de 3.5 mm - lipsă care ne împinge spre utilizarea căștilor cu port Lightning oferite în pachet, sau spre utilizarea adaptorului special pe care îl regăsim de asemenea în cutia produsului. 

Există și o a 3-a alternativă, și anume achiziția căștilor Apple AirPods ce au un preț recomandat de 159 dolari. Acestea se conectează via Bluetooth la smartphone, și cu toate că inițial se vorbea despre faptul că primim doar compatibilitate cu produse Apple, iată că astăzi primim și o lămurire oficială.

Aparent, cei de la publicația The Verge au purtat o discuție oficială cu Apple, și au aflat că aceste căști vor funcționa de minune și cu alte dispozitive ce dispun de conectivitate Bluetooth. Gigantul din Cupertino indică totuși că singurul dezavantaj la utilizarea căștilor AirPods alături de un produs non-Apple, este acela că procesul de setup nu va mai fi atât de simplu. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×