Bateria de telefon care rezista 666 de zile! Tehnologie diabolica?

5.365 ori
<b>Bateria de telefon care rezista 666 de zile! Tehnologie diabolica?</b>Dupa ce v-am prezentat telefonul chinezesc dotat cu o baterie care rezista 1 an in standby, iata ca a venit momentul unei performante "diabolice" de 666 de zile in standby. Dubioasa descoperire vine tot din China, sub forma unui terminal dual-SIM,...

Dupa ce v-am prezentat telefonul chinezesc dotat cu o baterie care rezista 1 an in standby, iata ca a venit momentul unei performante "diabolice" de 666 de zile in standby.

Dubioasa descoperire vine tot din China, sub forma unui terminal dual-SIM, candybar, cu suport pentru conectivitate GSM 900 si DCS 1800. Handsetul este dotat cu un display cu diagonala de 3.0 inch si va atinge performanta mentionata anterior datorita unui baterii incredibile de 32.800 mAh. ZJ268, miraculosul telefon este disponibil prin I-Coloured Mobile si costa doar 128 de dolari.

Bateria bazata pe Litiu a handsetului masoara 87 x 51 x 10 mm si cantareste 0.12 kg, oferind performante surprinzatoare pentru un telefon mobil. Chiar si un laptop ar fi invidios pe o asemenea durata de viata, dar ne intrebam cat ar dura incarcarea unei astfel de baterii. O saptamana, o luna...un an?? Exista deja glume pe seama telefonului, care afirma ca utilizatorii si-ar putea incarca bateria masinii cu ajutorul telefonului. Ramane de vazut cat de reala este performanta promisa, dupa ce telefonul va fi testat de specialisti.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×