Flash soseste pe iPhone mai greu decat am fi crezut

Autor:  | Publicat în:  Apple 812 ori
<b>Flash soseste pe iPhone mai greu decat am fi crezut</b>Se pare CEO-ul Adobe, Shantanu Narayen nu este un developer al companiei, sau cel putin nu este la curent cu cat de greu este lucrezi cu SDK-ul Apple pentru a dezvolta o versiune de Flash pentru iPhone. Va informam intr-un articol anterior ca Apple si...

Se pare CEO-ul Adobe, Shantanu Narayen nu este un developer al companiei, sau cel putin nu este la curent cu cat de greu este lucrezi cu SDK-ul Apple pentru a dezvolta o versiune de Flash pentru iPhone.

Va informam intr-un articol anterior ca Apple si Adobe s-au inteles in sfarsit asupra lui Flash, care va sosi in cele din urma pe iPhone, dupa indelungi chinuri ale developerilor. Acum, dupa ce s-au gandit mai bine, reprezentantii Adobe si-au dat seama ca vor trebui sa lucreze dincolo de SDK, pentru a crea un client Flash performant, avand nevoie de tot ajutorul de la compania lui Steve Jobs. Astfel, daca vom vedea pachetul de aplicatii Adobe oferit de Apple pana la finalul anului, vom fi siguri ca o companie a primit cu siguranta mai mult acces decat restul developerilor.

Un astfel de privilegiu este o veste buna pentru creatorul lui Flash, dar motiv de disputa pentru restul companiilor care se ocupa de SDK si dezvolta aplicatii cu ajutorul acestuia. Dupa un proces lung de asteptare, developerii ajung in cele din urma sa foloseasca SDK-ul, doar pentru a afla cu frustrare ca exista si privilegiati, care pot folosi mai multe feature-uri ale acestuia. Sa ne asteptam la un nou scandal ce graviteaza in jurul lui iPhone Flash?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×