Google Android Phone, din nou HTC Dream?

Autor:  | Publicat în:  Google 1.631 ori
<b>Google Android Phone, din nou HTC Dream?</b>Va informasem intr-o serie de articole anterioare ca primul telefon dotat cu Google Android ar putea fi un HTC, probabil chiar modelul Dream, pe care il asteptam de o vesnicie. Ceea ce vedeti in imaginea de mai sus este doar o versiune fictiva a lui HTC...

Va informasem intr-o serie de articole anterioare ca primul telefon dotat cu Google Android ar putea fi un HTC, probabil chiar modelul Dream, pe care il asteptam de o vesnicie.

Ceea ce vedeti in imaginea de mai sus este doar o versiune fictiva a lui HTC Dream Android, iar de mentionat este faptul ca o sursa apropiata companiilor le-a spus celor de la InfoWorld ca Dream este cu adevarat telefonul Android produs de HTC. Modelul Dream va include o tastatura completa QWERTY, dotata cu mecanism glisant. Informatiile mentionate anterior nu sunt nici pe departe vesti, de vreme ce Forbes le anunta cu 5 luni in urma.

Totusi, atunci cand zvonurile vechi reapar este un semn ca trebuie sa ne asteptam fie la o lansare, fie la un nou val de zvonuri. Orice s-ar intampla, ne asteptam ca primul telefon Google Android sa aiba specificatii tehnice de invidiat, sustinute de potentialul mult-asteptatului OS. Vazusem deja sistemul de operare ruland pe o serie de terminale demo si banuim ca vom mai vedea astfel de handseturi prezentate in cadrul CTIA in aprilie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×