Google Android Phone, din nou HTC Dream?

Autor:  | Publicat în:  Google 1.654 ori
<b>Google Android Phone, din nou HTC Dream?</b>Va informasem intr-o serie de articole anterioare ca primul telefon dotat cu Google Android ar putea fi un HTC, probabil chiar modelul Dream, pe care il asteptam de o vesnicie. Ceea ce vedeti in imaginea de mai sus este doar o versiune fictiva a lui HTC...

Va informasem intr-o serie de articole anterioare ca primul telefon dotat cu Google Android ar putea fi un HTC, probabil chiar modelul Dream, pe care il asteptam de o vesnicie.

Ceea ce vedeti in imaginea de mai sus este doar o versiune fictiva a lui HTC Dream Android, iar de mentionat este faptul ca o sursa apropiata companiilor le-a spus celor de la InfoWorld ca Dream este cu adevarat telefonul Android produs de HTC. Modelul Dream va include o tastatura completa QWERTY, dotata cu mecanism glisant. Informatiile mentionate anterior nu sunt nici pe departe vesti, de vreme ce Forbes le anunta cu 5 luni in urma.

Totusi, atunci cand zvonurile vechi reapar este un semn ca trebuie sa ne asteptam fie la o lansare, fie la un nou val de zvonuri. Orice s-ar intampla, ne asteptam ca primul telefon Google Android sa aiba specificatii tehnice de invidiat, sustinute de potentialul mult-asteptatului OS. Vazusem deja sistemul de operare ruland pe o serie de terminale demo si banuim ca vom mai vedea astfel de handseturi prezentate in cadrul CTIA in aprilie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×