Lenovo Phab 2 Pro, primul telefon comercial cu tehnologie Project Tango este amânat

822 ori
<b>Lenovo Phab 2 Pro, primul telefon comercial cu tehnologie Project Tango este amânat</b>La începutul acestei veri, compania chineză Lenovo anunța și lansarea primului telefon comercial ce aduce tehnologia Project Tango la pachet - fiind vorba despre modelul Lenovo Phab 2 Pro. Din câte se pare, debutul acestui produs va fi amânat cu cel puțin

Anunţat la început de vară şi prezentat în cadrul unui eveniment Lenovo, telefonul Lenovo Phab 2 Pro este şi primul model comercial de tip Project Tango, dar azi avem veşti proaste despre el. Programat pentru debut la final de vară, handsetul ar fi fost amânat pana luna viitoare teoretic.

Project Tango debuta cu un setup de camere, senzori de adâncime şi senzori 3D pe o tabletă Google prototip, cu aplicaţii la nivel de cartografiere 3D a muzeelor şi mallurilor, plus augmented reality. Lenovo a intrat pe fir şi a adus conceptul şi pe un smartphone, cel de faţă. El se apropie totuşi de mărimea unei tablete, având o diagonală de 6.4 inch.

Lenovo Phab 2 Pro are lansarea amânată până în această toamnă, mai bine zis luna viitoare. Mai nou terminalul va sosi doar în unele ţări şi nu toate cele promise la anunţ. Nu va ajunge în Australia spre exemplu, dar va fi prezent în zona Asia Pacific, unde Lenovo a operat cu succes în ultimii ani. Şi în SUA va sosi tot în această toamnă.

Preţul smartphone-ului este de 500 de dolari, iar el aduce 4 camere, ce au şi rol de senzori de motion tracking, percepţie a adâncimii şi cartografiere 3D a zonelor din jur. Un device Project Tango poate să şi recunoască o cameră sau un mediu unde un gadget similar foloseste tehnologie "area learning".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×