Beats by Dr. Dre cumpără serviciul muzical MOG, HTC Începe să vândă și melodii?

Autor:  | Publicat în:  HTC 946 ori
<b>Beats by Dr. Dre cumpără serviciul muzical MOG, HTC Începe să vândă și melodii?</b>Dacă Samsung are deja propriul magazin de muzică (Music Hub), de ce nu ar avea și HTC un serviciu similar? Taiwanezii au făcut un pas în această direcție prin compania Beats by Dr. Dre, care a cumpărat recent serviciul muzical MOG. Rețineți că...

Dacă Samsung are deja propriul magazin de muzică (Music Hub), de ce nu ar avea și HTC un serviciu similar? Taiwanezii au făcut un pas în această direcție prin compania Beats by Dr. Dre, care a cumpărat recent serviciul muzical MOG. Rețineți că anul trecut HTC a cumpărat la rândul său Beats by Dr. Dre și acum își permite să facă achiziții prin intermediul său.

Business Insider începuse să ofere indicii cu privire la această tranzacție încă de luni, citând o sursă internă care a scăpat informații despre achiziție. înființat în 2005, MOG este un serviciu muzical care oferă acces la 14 milioane de melodii și se bazează pe abonament. E drept că acest serviciu nu are faima lui Pandora sau Spotify, dar totuși se pare că MOG are 500.000 de utilizatori, deci nu este de neglijat. Speculațiile afirmă că de fapt Beats este mai degrabă interesat de contractele pe care le are MOG cu casele de discuri, decât de serviciu în sine.

MOG include și o rețea de bloguri pe care utilizatorii pot citi cele mai noi reviewuri pentru albume muzicale sau tot soiul de articole despre industria muzicală. Abonații MOG pot asculta melodiile pe numeroase terminale, de la PC-uri la televizoare, sisteme Sonos și terminale portabile. Abonamentele la servicii de muzică digitală au crescut de la 8 milioane de utilizatori în 2011 la 13 milioane de abonați în 2012, conform unui studiu recent, deci piață a cunoscut o explozie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×