MWC 2012 - Standul Google Android: de la roboți verzi, la Batman și tobogane, plus muzică la maxim și deserturi ICS (Video)

2.721 ori
<b>MWC 2012 - Standul Google Android: de la roboți verzi, la Batman și tobogane, plus muzică la maxim și deserturi ICS (Video)</b>Am păstrat ce era mai bun la urmă și anume deserturile de la Google, atât Ice Cream Sandwich cât și Jelly Bean având reprezentanți dulci la standul Google de la MWC 2012. Dacă sunteți atenți la filmarea lui Zsolt, trimisul nostru la Barcelona,...

Am păstrat ce era mai bun la urmă și anume deserturile de la Google, atât Ice Cream Sandwich cât și Jelly Bean având reprezentanți dulci la standul Google de la MWC 2012. Dacă sunteți atenți la filmarea lui Zsolt, trimisul nostru la Barcelona, o să vedeți la un moment dat și o urnă cu jeleuri, deci un indiciu că următorul Android se va numi Jelly Bean. Aflați mai jos mai multe detalii despre această experiență fantastică numită standul Google Android.

Dominat de culorile verde și alb și de roboței Android la tot pasul, acest stand uriaș parcă nu se mai termina și a avut chiar loc pentru un trenuleț din telefoane și tablete Android, similar cu cel de anul trecut, dar acum evident mai lung. Toată lumea purta insigne cu Android la gât sau pe legitimația de presă și am obținut și noi câteva, după cum se vede în clip. De remarcat și fetele care gustau sandwichuri cu înghețata la standurile dedicate lui Android 4.0 Ice Cream Sandwich și părea chiar o experiență delicioasă, trebuie să recunosc.

Ice Cream Sandwich

Standul Google avea de toate: o zonă cu un robot care împodobea telefoane cu pietre prețioase, o zonă pentru melomani, cu muzică la maxim, căști la discreție, grafitti și atmosfera de party și o zonă de gaming, cu ecrane mari și tablete la îndemână. Există și un bar destul de mare, la care găseai cocktailuri tematice Android. Divertismentul continua și la acel joc clasic cu cleștișorul care prindea mascote Android folosind o tabletă. Nu a lipsit nici Batman de aici, iar el aștepta la capătul unui tobogan, pe care lumea se putea dădea pornind de la etajul standului, pentru a ajunge mai rapid jos decât pe scările pe care a urcat Zsolt la finalul clipului de mai jos.

Tobogan Android

Atmosferă a fost fantastică, toată lumea zâmbea și toți se distrau... la urma urmei ce poți să vrei mai mult decât dulciuri, muzică la maxim, gaming, cocktailuri și fete frumoase cu tablete și telefoane de ultimă oră? Jurnaliștii făceau schimb de insigne, gustau deserturile Google asociate release-urilor Android, deci pot spune că gigantul motoarelor de căutare știe foarte bine să își vândă marfa. și dacă vreți o privire retrospectivă, iată cum au arătat și celelalte standuri de anul acesta de la MWC 2012, cu accentul aici pe tablete și telefoane Android:

Păstrăm tema Android și Google azi, având pentru voi cadouri mascote Android (roboțelul verde), plus breloc pix și notes. Regulile rămân aceleași ca aici, cu diferența că în loc să faceți poze cu produse Microsoft, ca ieri, azi trebuie să faceți poze cu un telefon cu Android, astfel încât să se vadă sigla Mobilissimo.ro în fundal. Premiile de azi ne-au fost furnizate de către Google România, cărora le mulțumim. Vă urăm multă baftă la participarea la concurs, nu uitați să dați share și like pe Facebook și retweet la articol și secțiunea MWC 2012 vă urează rămas bun, până la MWC 2013!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×