iPad 3 atinge temperatura de 46.6 grade la rularea de jocuri! Totuși situația nu e atât de gravă...

1.410 ori
<b>iPad 3 atinge temperatura de 46.6 grade la rularea de jocuri! Totuși situația nu e atât de gravă...</b>în urma plângerilor a numeroși consumatori care au cumpărat un iPad 3, cei de la Consumer Reports au decis să testeze afirmațiile acestora că noua tableta se încinge foarte rău. Testele lor efectuate de ingineri care au înregistrat temperaturile...

în urma plângerilor a numeroși consumatori care au cumpărat un iPad 3, cei de la Consumer Reports au decis să testeze afirmațiile acestora că noua tableta se încinge foarte rău. Testele lor efectuate de ingineri care au înregistrat temperaturile cu scannere termice au arătat că noul iPad atinge o temperatură de 46.6 grade Celsius.

Acest nivel maxim este atins la rularea unui joc și se aplica mai degrabă în zona unui colț al tabletei, decât pe întreaga sa suprafață. Ieri Internetul a vuit de articole care atacau noul iPad, pe tema faptului că se supraîncălzește. Totuși cei de la Consumer Reports afirmă că această temperatură nu este una care să facă foarte neplăcută ținerea în mâna a device-ului, deci nu va încurca utilizatorul prea mult la utilizarea zilnică. Ce e de menționat este că iPad 3 se încălzește mai mult decât iPad 2 în decursul utilizării intensive, iar Apple a luat atitudine ieri, afirmând că aceste cifre și temperaturi se încadrează în standardele termice.

Rețineți că testele Consumer Reports, cele care au generat imaginile termice de mai sus au fost efectuate cu tableta conectată la priza și după ce a rulat jocul Infinity Blade II timp de 45 de minute fără pauză. Conexiunea 4G a tabletei era oprită, dar WiFi-ul era activ. în camera în care au fost efectuate testele se înregistra o temperatură de 22 de grade Celsius, deci ideală pentru utilizarea lui iPad 3. Atunci când noul iPad este scos din priză temperatura sa scade la 45 de grade Celsius, deci diferenta nu este prea mare.

Să fie tot acest scandal doar o bulă de săpun sau să fie problema reală? Câtă vreme utilizatorul nu este incomodat eu nu văd problemă aici... dar vom afla mai multe despre asta în următoarele ore, când primim tableta la teste.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×