Beats lansează o pereche de noi căști wireless rezistente la apa: Powerbeats 2

Autor:  | Publicat în:  Accesorii 1.765 ori
<b>Beats lansează o pereche de noi căști wireless rezistente la apa: Powerbeats 2</b>Beats Electronics, faimosul producător de headseturi, căști și difuzoare a prezentat recent o nouă pereche de căști fără fir. E vorba despre Powerbeats 2, pe care le puteți admira mai jos. &nbsp; Acest nou model are un design elegant și vine cu...

Beats Electronics, faimosul producător de headseturi, căști și difuzoare a prezentat recent o nouă pereche de căști fără fir. E vorba despre Powerbeats 2, pe care le puteți admira mai jos.

Acest nou model are un design elegant și vine cu funcții moderne și un preț pe măsură. Beats a fost fondată în 2008 de către rapperul Dr. Dre și șeful casei de discuri Interscope, Jimmy Iovine, iar cu aproximativ o lună în urma compania a fost cumpărată de Apple. Până ce integrarea în cadrul firmei din Cupertino se va finaliza, Beats mai are câteva produse proprii de lansat, printre care și aceste Powerbeats.

Modelul Powerbeats 2 costă 199 dolari, se conectează la terminale via Bluetooth și poate fi folosit până la o distanță de 10 metri de smartphone. Headsetul e rezistent la apă și funcționează OK și în condiții de activitate fizică intensă și mișcări rapide ale capului, fără a cădea. Gadgetul cântărește doar 24 de grame și a fost creat în colaborare cu jucătorul de baschet LeBron James.

Viața bateriei este de peste 6 ore de audiție, iar o încărcare de 15 minute aduce o oră de autonomie. Puteți să precomandati produsul de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×