Nokia HERE cumpăra compania de analytics Medio Systems, o va implica În soluțiile sale de cartografiere

Autor:  | Publicat în:  Nokia 512 ori
<b>Nokia HERE cumpăra compania de analytics Medio Systems, o va implica În soluțiile sale de cartografiere</b>După ce Microsoft a cumpărat secțiunea Devices de la Nokia, finlandezii au rămas cu 3 ramuri intacte ale companiei: cea de brevete și licențiere, cea de networking (NSN) și segmentul HERE. Nokia HERE a început la rândul său să facă achiziții...

După ce Microsoft a cumpărat secțiunea Devices de la Nokia, finlandezii au rămas cu 3 ramuri intacte ale companiei: cea de brevete și licențiere, cea de networking (NSN) și segmentul HERE. Nokia HERE a început la rândul său să facă achiziții și după ce a cumpărat Desti, care se ocupă cu ghiduri de călătorie, acum cumpăra și Medio Systems.

Medio Systems este o companie de analytics, cu sediul în Seattle, iar rolul său este de a aduna informații oferite de senzorii de pe terminalele conectate. Informațiile vor fi integrate în soluțiile de cartografiere HERE, pentru a ajuta la personalizarea hărților și a adăuga și context unde e cazul. Spre exemplu, atunci când un utilizator este gata să prânzească, el ar putea primi recomandări invididuale de restaurante.

șoferii ar putea primi sugestii de rute personalizate la stilul lor de condus și la vremea de afară. La ora actuală NSN rămâne cel mai puternic braț Nokia, cam de 10 ori mai mare decât HERE ca venituri și de 20 de ori mai mare decât Brevete și Tehnologii. Tehnologiile Medio Systems vor fi integrate și în celelate două ramuri, se pare, deci achiziția este importantă.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×