BenQ ataca Apple iPhone

Autor:  | Publicat în:  BenQ 1.183 ori
<b>BenQ ataca Apple iPhone</b>Mai avem cateva luni pana la lansarea Apple iPhone, dar intre timp, avem nenumarate replici pe care trebuie sa le avem in vedere (desi foarte putine vor recunoaste ca sunt doar copii). Propria casa de design a lui BenQ, Product Visionaries, a creat acest...

Mai avem cateva luni pana la lansarea Apple iPhone, dar intre timp, avem nenumarate replici pe care trebuie sa le avem in vedere (desi foarte putine vor recunoaste ca sunt doar copii). Propria casa de design a lui BenQ, Product Visionaries, a creat acest telefon cu ecran tactil, asemanator lui iPhone, care arata chiar foarte sexy.

Obiectul translucid din mijloc poate culisa in orice directie. Cand este amplasat ca in imagine, obtineti o tastatura numerica semi-conventionala de pe care puteti initia apelurile. Cand culisati acel obiect pana jos, obtineti o imagine completa si neobstructionata a clipurilor video pe tot ecranul. De asemenea, imi imaginez ca au implementat si un gen de tastatura QWERTY pe ecran.

Aceasta minunatie a lui BenQ este doar un concept in acest moment. Nici macar nu i-au pus un nume inca, asa ca mai dureaza pana ca acesta sa devina realitate.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×