Google prezinta noul serviciu de cautare pentru telefoanele mobile

Autor:  | Publicat în:  Google 1.049 ori
<b>Google prezinta noul serviciu de cautare pentru telefoanele mobile</b>"Google a lansat un nou motor de cautare pentru telefoanele mobile conceput pentru o gasire mai usoara a informatiei pe web. Lansat marti, http://www.google.com/m?uipref=3 acesta poate fi accesat prin intermediul browserului de pe telefonul mobil si poate...

"Google a lansat un nou motor de cautare pentru telefoanele mobile conceput pentru o gasire mai usoara a informatiei pe web. Lansat marti, http://www.google.com/m?uipref=3 acesta poate fi accesat prin intermediul browserului de pe telefonul mobil si poate fi particularizat pentru a contine informatii despre vreme, stiri, bursa si filme, specifice unei anumite zone geografice."

Am avut posibiitatea sa testez acest serviciu si, specific Google, nu este o revolutionare a produsului de cautare existent, dar este foarte bine conceput, astfel incat a devenit pagina de start implicita a IE de pe telefonul meu.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×