BenQ revine pe piața smartphone cu două modele Android care stârnesc pasiuni deosebite

Autor:  | Publicat în:  BenQ 1.508 ori
<b>BenQ revine pe piața smartphone cu două modele Android care stârnesc pasiuni deosebite</b>Aparent BenQ ar fi existat cândva pe firmamentul zonei smartphone, de vreme ce se spune că această firmă ar reveni în acțiune. Iată că azi o face prin intermediul a doua terminale noi cu Android la bord. &nbsp; Este vorba despre telefoane quad...

Aparent BenQ ar fi existat cândva pe firmamentul zonei smartphone, de vreme ce se spune că această firmă ar reveni în acțiune. Iată că azi o face prin intermediul a doua terminale noi cu Android la bord.

Este vorba despre telefoane quad core cu preț accesibil: BenQ F3, cel din partea stângă a ecranului și modelul A3. F3 vine cu un procesor quad core MediaTek MT6589 la 1.2 GHz, în vreme ce BenQ A3 adopta un Snapdragon MSM8225Q. Ambele handseturi adopta ecran IPS de 4.5 inch cu rezoluție qHD, 1 GB RAM și 4 GB memorie internă, plus slot microSD și camera de 2 MP în față.

BenQ F3 încorporează o baterie de 2100 mAh, iar A3 o unitate de 2000 mAh. Cea mai mare diferența dintre cele două handseturi este de cameră, astfel că F3 folosește un senzor de 13 megapixeli cu deschidere F/2.2, iar A3 adopta o cameră de 8 MP. Primul telefon costa 270 de dolari fără abonament, iar A3 în jur de 200 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×