Update-ul Windows Phone “Threshold” ar putea aduce mai aproape platformele Windows Phone 8.1 și Xbox One

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.174 ori
<b>Update-ul Windows Phone &ldquo;Threshold” ar putea aduce mai aproape platformele Windows Phone 8.1 și Xbox One</b>Deși update-ul Windows Phone 8.1 nu este așteptat până în primăvara anului 2014, există deja zvonuri cu privire la ce va urma după acest update major al platformei Windows Phone. în această dimineață Mary Jo Foley la ZDNet a dezvăluit câteva...

Deși update-ul Windows Phone 8.1 nu este așteptat până în primăvara anului 2014, există deja zvonuri cu privire la ce va urma după acest update major al platformei Windows Phone. în această dimineață Mary Jo Foley la ZDNet a dezvăluit câteva update-uri ce vor sosi în primăvara anului 2014. Unul dintre acestea va avea numele de cod “Threshold” (Prag).

​

Numele, original din seria de jocuri Halo, se referă la o serie de update-uri pentru Windows Phone, Windows și Xbox One OS în 2015, update ce va aduce aceste platforme mai aproape. Acesta nu va fi fuziunea finală dintre Windows Phone și Windows RT, care este așteptat să sosească la un moment dat, ci o serie de update-uri menite să permită acestor platforme de a partaja mai multe elemente, printre care și activități de “mare valoare”.

Aceste activități includ management IT, Bing și ceva numit expresie/documente, ce ar putea face referire la Office și o aplicație numită Remis, ceva similar cu Nokia StoryTeller. De asemenea, informațiile dau detalii cu privire și la o nouă sursă de divertisement. Pentru moment, Microsoft nu a confirmat sau infirmat numele următorului update.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×