BlackBerry 10 s-ar putea lansa cu cel mai mare portofoliu de aplicații inițiale de până acum

2.702 ori
<b>BlackBerry 10 s-ar putea lansa cu cel mai mare portofoliu de aplicații inițiale de până acum</b>Research in Motion pare că așteaptă cu nerăbdare lansarea lui BlackBerry 10 OS pentru a-și relua poziția meritată pe piața smartphone. Așteptările sunt mari, mai ales că primele lor terminale cu acest OS au fost deja confirmate de Qualcomm...

Research in Motion pare că așteaptă cu nerăbdare lansarea lui BlackBerry 10 OS pentru a-și relua poziția meritată pe piața smartphone. Așteptările sunt mari, mai ales că primele lor terminale cu acest OS au fost deja confirmate de Qualcomm drept modele care vin cu noul lor procesor quad core Snapdragon S4 Pro. și acum aflăm că BB 10 OS ar putea avea un portofoliu uriaș de aplicații la debut.

Parteneriatul cu dezvoltatorii și numărul mare de aplicații reprezintă două aspecte cheie pentru platformele noi. Acestea sunt cele care determină succesul sau eșecul unui nou OS, mai ales mobil, unde aplicațiile sunt atât de importante în ziua de azi. De aceea RIM promite că BlackBerry 10 OS va fi generația de OS smartphone cu cel mai mare număr de aplicații la debut din istorie. RIM a început deja să organizeze în toată lumea conferințe BlackBerry Jam pentru dezvoltatori, încă de la prezentarea oficială a lui BB 10 OS din mai.

BlackBerry 10 s-ar putea lansa cu cel mai mare portofoliu de aplicații inițiale de până acum

Rețineți că nu e foarte greu să atingi recordul de care vorbește RIM, pentru că iOS și Android nici nu aveau magazine de aplicații clar definite atunci când s-au lansat și nici foarte multe aplicații. Windows Phone ar fi singurul OS cu un app store bine conturat la debut și e vorba aici de prima generație a unui sistem de operare mobil, rețineți. Spre exemplu, la debutul lui Nokia Lumia 920 de miercuri, Microsoft a amintit că a debutat cu 7000 de aplicații în Marketplace în 2010.

Acum deja MS a ajuns la 100.000 de aplicații și așteptăm și replică de la RIM. Având în vedere că nouă platformă mobilă a canadienilor va oferi și suport pentru emulare de aplicații Android, va fi interesant să vedem cum se face numărătoarea de softuri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×