HTC 8X va fi numele final al lui HTC Accord, unul dintre primele telefoane HTC cu Windows Phone 8

1.156 ori
<b>HTC 8X va fi numele final al lui HTC Accord, unul dintre primele telefoane HTC cu Windows Phone 8</b>Sunt sigur că știți că în data de 19 septembrie vom avea un eveniment special HTC, cel mai probabil menit pentru debutul telefoanelor Windows Phone 8 ale companiei. Se vehiculau și informații despre un phablet sau o tabletă nouă, dar lansarea...

Sunt sigur că știți că în data de 19 septembrie vom avea un eveniment special HTC, cel mai probabil menit pentru debutul telefoanelor Windows Phone 8 ale companiei. Se vehiculau și informații despre un phablet sau o tabletă nouă, dar lansarea unui trio WP8 e mai probabilă. E vorba aici despre modelele Rio,Accord și Zenith, despre care se speculează de ceva vreme. Ei bine Accord a fost și rebranduit între timp.

Există acum zvonuri că HTC Accord va fi lansat oficial sub numele HTC 8X și că va veni cu tehnologie Beats Audio. Informațiile vin de la membrul XDA Developers Football, care a postat și imaginea pe care o vedeți mai sus. Același Football afirma că noul smartphone vine cu un procesor dual core de 1.2 GHz, un display Super LCD 2 720p de 4.3 inch, o cameră de 8 megapixeli, slot microSD și NFC. Va fi interesant de văzut dacă HTC 8X va veni doar cu tehnologie Beats, sau ne va surprinde și cu o pereche de căști.

Se pare că norma pentru telefoanele WP8 devine ecranul HD și procesorul dual core, acest aspect fiind respectat și de noile modele Nokia Lumia, dar și de Samsung Ativ S, primul model de telefon anunțat oficial cu WP8 la IFA. Până acum doar Samsung a riscat cu un telefon cu ecran mare, de 4.8 inch și mă aștept ca și HTC să aibă un urmaș pentru Titan, eventual un Titan III sau un Titan 8X.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×