BlackBerry ar pregăti un ultim smartphone cu tastatură fizică pentru fani

1.243 ori
<b>BlackBerry ar pregăti un ultim smartphone cu tastatură fizică pentru fani</b>Cu toate că ultimele două smartphone-uri ce au purtat logo-ul BlackBerry au fost modele rebranduite TCL, se pare că firma canadiană mai pregătește un ultim terminal cu tastatură fizică qwerty pentru fani. Noul produs este confirmat chiar de către

Orice artist care se respectă nu va părăsi scena fără un bis şi fără să îşi repete cea mai populară opera pentru fani. BlackBerry adoptă aceeaşi abordare, pregătind "un ultim smartphone cu tastatură". În acest moment ne aflăm la finalul unei epoci, având în vedere că BlackBerry şi-a anunţat retragerea din zona smartphone în luna septembrie. 

Sub tutela lui John Chen, compania s-a îndreptat spre dezvoltarea software şi recent a ales ca terminalele sale să fie dezvoltate prin outsourcing. Revenind la vestea care ne ne interesează pe noi, chiar Chen a confirmat că BB va produce un ultim telefon cu tastatură QWERTY, de dragul fanilor. De-a lungul anilor tastaturile BlackBerry au fost preferatele oamenilor de stat, vedetelor, muzicienilor şi sportivilor, fiind iconice prin ergonomie.

Există şi cazuri când romane au fost scrise pe aceste tastaturi, sau măcar nuvele. Blackerry Passport a fost ultimul model cu tastatură cu adevărat în stil BB, comodă şi bine spaţiata. BlacBerry Priv nu a avut chiar abordare pursânge a canadienilor, deci nu îl includem pe listă. Deocamdată nu ştim când va sosi misteriosul model, el fiind promis pentru următoarea jumătate de an.

El ar urma să vină cu Android şi ar putea fi chiar smartphone-ul cu nume de cod "Mercury", care a apărut în GeekBench luna trecută, cu procesor Snapdragon 625, 3 GB RAM, Android Nougat şi ecran de 4 inch cu aspect 3:2.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×