BlackBerry Mercury își face apariția în GeekBench cu 3 GB RAM și Android 7.0 Nougat

1.171 ori
<b>BlackBerry Mercury își face apariția în GeekBench cu 3 GB RAM și Android 7.0 Nougat</b>În baza de date GeekBench își face apariția astăzi smartphone-ul BlackBerry BBB100-1, terminal care ar putea ajunge pe piață sub numele de BlackBerry Mercury. Avem aici un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 625, 3 GB memorie RAM și sistemul de

Acum că BlackBerry a renunțat la fabricarea propriu-zisă de smartphone-uri, optând pentru rebrandingul de terminale TCL, iată că telefoanele cu Android vin cam pe bandă rulantă dacă putem spune așa. După DTEK50 și DTEK60 urmează ca în curând pe piață să debuteze și modelul BBB100-1, cunoscut pentru moment sub numele de cod 'Mercury' și regăsit astăzi în baza de date a benchmark-ului GeekBench.

BlackBerry Mercury

Noul terminal vine cu un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 625 la pachet, cu 3 GB memorie RAM, și în mod interesant cu Android 7.0 Nougat preinstalat din fabrică. Avem de-a face așadar cu un smartphone din zona mid-range, unul ce ar putea opta pentru un display de 5 - 5.2 inch cu rezoluție Full HD și pentru o cameră foto de 13 sau 16 megapixeli capabilă de captură video la rezoluție 1080p.

Alte detalii nu se știu din păcate, dar cu siguranță în perioada următoare vom primi mai multe informații despre acest BlackBerry Mercury, și poate chiar fotografii cu noul produs.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×