OnePlus 3 va primi un build beta Android Nougat până la sfârșitul lunii; varianta finală vine în decembrie

741 ori
<b>OnePlus 3 va primi un build beta Android Nougat până la sfârșitul lunii; varianta finală vine în decembrie</b>Astăzi, Brian Yoon - șeful departamentului software din cadrul companiei OnePlus ne dezvăluie astăzi faptul că smartphone-ul flagship OnePlus 3 va primi un build community beta bazat pe Android 7.0 Nougat până la sfârșitul acestei luni, urmând ca

V-am anunțat de curând că noua versiune CyanogenMod 14.1 bazată pe Android 7.1 Nougat a ajuns și pe smartphone-ul OnePlus 3, model ce este pe cale să primească o variantă superioară peste câteva zile. În cazul în care nu doriți instalarea acestui ROM pe smartphone-ul vostru, aflați că firma chineză pregătește un build beta Android Nougat pentru OnePlus 3 (review), pachet ce va sosi în cursul acestei luni.

Detaliul este confirmat de către Brian Yoon, directorul departamentului software din cadrul OnePlus, acesta dezvăluind totodată și faptul că varianta finală Android Nougat va fi distribuită până la sfârșitul anului via OTA. De asemenea, următorul device de pe listă ce se va bucura de acest nou release va fi OnePlus 2.

În vreme ce așteptăm aceste actualizări software, ne notăm în calendar și debutul lui OnePlus 3T ce este programat pentru data de 15 noiembrie - un telefon ce ar putea aduce la pachet și 8 GB memorie RAM pe lângă procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 821.

Preț actual OnePlus 3 - 2.499 lei (eMAG)

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×