BlackBerry ar putea pregăti un smartphone cu Android la bord

1.081 ori
<b>BlackBerry ar putea pregăti un smartphone cu Android la bord</b>BlackBerry ar putea dezvolta un smartphone cu Android la bord, după ce deja era apropiat de această platformă, suport&acirc;nd aplicaţiile Android pe modelele cu BB OS. Acest tip de aplicaţii puteau fi descărcate din Amazon App Store sau instalate...

BlackBerry ar putea dezvolta un smartphone cu Android la bord, după ce deja era apropiat de această platformă, suportând aplicaţiile Android pe modelele cu BB OS. Acest tip de aplicaţii puteau fi descărcate din Amazon App Store sau instalate prin sideloading pe modele precum Passport.

Noile informaţii cu privire la un BlackBerry cu Android la bord vin chiar de la Reuters, citând surse apropiate de compania canadiană. Cândva BlackBerry domina piaţa smartphone, dar în ziua de azi are o cotă de piaţă de sub 1%. Încă nu e clar dacă Android va deveni OS unic pe viitoarele modele BB, sau dacă va fi folosită şi platforma BlackBerry 10 în paralel.

Până acum problema cea mare a acestor terminale a fost lipsa de aplicaţii în magazinul propriu. Am putea citi această veste şi sub altă formă şi dacă intradevar vom avea un smartphone BlackBerry cu Android la bord, asta înseamnă că serviciile şi soluţiile proprietare ale companiei canadiene vor primi şi variante pentru Android. Astfel, toate acele funcţii corporate şi sistemele preferate de guverne ar putea ajunge şi pe terminalele Android ale altor producători.

Sau, BB ar putea ţine sistemul închis, lansând un model cu Android foarte personalizat şi de nerecunoscut, în stil Amazon Fire Phone. Revenind la sursele citate de Reuters, ele vorbesc despre un model cu design slider şi Android lansat la toamnă. El va combina ecranul touch cu tastatura glisantă QWERTY şi ne aminteşte de acel prototip expus pe fugă la MWC în Barcelona. Aţi cumpăra un astfel de telefon?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×