BlackBerry nu exclude producţia de noi modele cu BlackBerry 10 OS la bord

870 ori
<b>BlackBerry nu exclude producţia de noi modele cu BlackBerry 10 OS la bord</b>Cu toate că oficialii BlackBerry au dezvăluit faptul că ni se pregătesc noi terminale cu Android la bord pentru perioada următoare, iată că există și speranțe pentru dezvoltarea de modele cu BlackBerry OS instalat la pachet. Informația vine din partea lui

Nu ne face nici o placere să vă aducem veşti proaste mai mereu despre 2 foşti giganţi în zona smartphone, HTC şi BlackBerry, dar azi avem în sfârşit o veste oarecum pozitivă legată de BB. Canadienii au afirmat că presupunerile referitoare la faptul că proiectul BlackBerry 10 OS a fost abandonat sunt false.

Planurile de viitor şi deciziile legate de portofoliu ar fi modificate de preferinţele şi tendinţele clienţilor, conform lui Marty Beard, COO al companiei. Oficialul reaminteşte că există un număr destul de mare de clienţi ce au device-uri cu BB 10 şi aceştia au toţi aşteptări mari. În ciuda trecerii la Android prin modelul Priv, nu se va renunţa la platforma anterioară.

Beard considera că Android şi BB10 sunt în aceeaşi măsură unice, iar modelele cu Android vor primi cele mai bune funcţii şi opţiuni de pe BB10, creând un hibrid atractiv. La ora actuală canadienii continuă să vândă telefoane cu BB10, iar versiunea 10.3.3 va fi lansată luna viitoare. Încă un update însemnat va sosi în acest an, în lunile viitoare.

Acelaşi Beard a afirmat şi că următorul handset cu Android marca BlackBerry va sosi foarte curând, deşi nu a oferit alte detalii. Ştim că va avea loc un eveniment al acestei firme pe 19 iulie, unul axat pe securitate şi poate că acolo vom mai primi indicii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×