BlackBerry Bold 9790 acum În imagini proaspete, vine cu procesor de 1.2 GHz

1.242 ori
<b>BlackBerry Bold 9790 acum În imagini proaspete, vine cu procesor de 1.2 GHz</b>Seria de BlackBerry-uri performante cu BB OS 7 continuă și astăzi îl vedem pe Bold 9790 făcându-și apariția pe web, după o scurgere de informații. Handsetul vine cu un procesor de 1.2 GHz, NFC și 8 GB memorie internă, plus o cameră de 5...

Seria de BlackBerry-uri performante cu BB OS 7 continuă și astăzi îl vedem pe Bold 9790 făcându-și apariția pe web, după o scurgere de informații. Handsetul vine cu un procesor de 1.2 GHz, NFC și 8 GB memorie internă, plus o cameră de 5 megapixeli, funcții care caracterizează mai toate BlackBerry-urile noi.

De remarcat combinația tastatura fizică QWERTY + touchscreen, ca și în cazul lui Bold 9930/9900, despre care s-a tot vorbit în ultima vreme. în cazul în care vă întrebați, în imaginea din acest articol noul Bold 9790 este prezent în partea stângă, iar cei care au pus mâna pe device îl descriu drept "mai ușor și mai subțire" decât Bold 9700, ceea ce nu poate decât să ne bucure.

Nu am informații despre data de lansare sau despre preț deocamdată, dar se pare că va avea loc un eveniment special în Dubai în curând, în cadrul căruia am putea vedea acest smartphone anunțat. în acest moment RIM lucrează și la primul său model cu noul OS BBX, astfel că zilele lui BB OS 7 sunt numărate și îl vom vedea în curând actualizat la noua versiune.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×