BlackBerry Bold acum in Romania, prin Orange

2.217 ori

Orange si Research in Motion (RIM) au anuntat lansarea noului handset 3G BlackBerry Bold in Romania, acest terminal permitand clientilor operatorului autohton sa beneficieze de viteze mari de transfer pe noul smartphone. Bold masoara 114 x 66 x 15 mm si...

Orange si Research in Motion (RIM) au anuntat lansarea noului handset 3G BlackBerry Bold in Romania, acest terminal permitand clientilor operatorului autohton sa beneficieze de viteze mari de transfer pe noul smartphone.

BlackBerry Bold disponibil la Orange

Bold masoara 114 x 66 x 15 mm si cantareste 136 de grame (baterie inclusa), pe lista sa de specificatii aflandu-se un GPS, un procesor de 624 MHz, 128 MB memorie Flash plus 1 GB de memorie interna si un slot pentru carduri microSD/SDHC. Orange ofera ca bonus un card de memorie microSD impreuna cu acest telefon, dar si suita DataViz Documents to Go.

Display-ul proaspat lansatului Bold este un LCD color cu rezolutie de 480 x 320 pixeli la 217 ppi. In ce priveste conectivitatea, BlackBerry-ul ofera suport pentru HSDPA tri-band si Wi-Fi variat (802.11 a/b/g) plus accesul la retele de mare viteza. Fisierele Microsoft Word, Excel si PowerPoint pot fi editate fara probleme pe acest terminal cu ajutorul suitei software mentionate mai sus, iar printre dotarile handsetului se mai numara si o camera de 2 megapixeli cu suport pentru inregistrare video, zoom digital si blitz, dar si Bluetooth 2.0.

BlackBerry Bold
este disponibil acum pentru clientii business ai Orange la un pret cuprins intre 349 si 439 euro, in functie de abonamentul ales.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×