BlackBerry DTEK60 ajunge la precomandă, fără să primească o lansare oficială; Costă 533 dolari

1.478 ori
<b>BlackBerry DTEK60 ajunge la precomandă, fără să primească o lansare oficială; Costă 533 dolari</b>Deși nu ne așteptam la acest lucru, iată că smartphone-ul BlackBerry DTEK60 ajunge de acum la precomandă - în situația în care canadienii nici nu au anunțat oficial noul dispozitiv. Acesta este la bază un TCL 950, fiind vorba încă o dată despre un

Cei care au citit printre rânduri legat de situaţia BlackBerry vor realiza că nu e totuşi chiar aşa negru viitorul lor. Chiar dacă au părăsit zona smartphone teoretic, practic vom mai devedea telefoane BlackBerry, dar produse de alte companii, pentru că BB va face outsourcing. Un prim exemplu e şi BlackBerry DTEK60, care din stadiu de zvon a ajuns azi direct la precomandă.

BlackBerry DTEK60

Terminalul ar fi un model Android high end şi preţul său e bizar de mic pentru un device ce ar trebui să aibă CPU Snapdragon 820. Se discută despre 533 dolari, iar retailerul NCIX oferă acest terminal la precomandă. Handsetul se vinde deblocat, deci va putea fi folosit fără probleme în orice reţea. NCIX afirmă că produsul va fi disponibil în jurul datei de 11 octombrie şi că preţul ar putea să se modifice.

Specificaţiile scăpate pe web în ultima vreme includ un ecran AMOLED de 5.5 inch Quad HD, cameră de 21 de megapixeli cu funcţii avansate, cameră de 8 MP pentru selfie şi 4 GB RAM. DTEK60 ar trebui să aducă şi slot microSD, baterie de 3000 mAh şi port USB Type C, iar teoretic el e identic cu TCL 950, de asemenea anunţat recent de către producătorul său chinez.

Privim cu precauţie preţul accesibil de mai sus şi aşteptam în continuarea lansarea oficială.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×